15 Şubat 2016, Pzt>
Bolivya’nın başkenti La Paz'da gerçekleşen Condor De Plata Grade 2 ITF Gençler toprak kort turnuvasında Cem Ertürk teklerde ikinci oldu.
Şampiyonluk için ev sahibi ülkeden 1 numaralı seribaşı Juan Carlos Aguilar ile karşı karşıya gelen Cem, rakibine 6-3, 6-1’lik setlerle yenilip bugüne dek çıktığı en büyük finalden ikincilik ödülüyle ayrıldı.
17 yaşındaki Ertürk’ün bu başarısının yanı sıra teklerde ve çiftlerde yarı final oynayan 15 yaşındaki Selin Övünç de organizasyon tarafından Fair Play ödülüne layık görüldü.
Nicolas Kelaidis sorumluluğundaki Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları Cem Ertürk, Çağatay Sami Söke ve Selin Övünç, Güney Amerika’daki bir sonraki mücadelelerini Şili'de verecek.
Diğer Haberler
Kadın Kriket Milli Takımımızdan Tarihi Zafer
Milli Tenisçimiz Ahmet, Wimbledon’da Tarih Yazdı
Yelkenden 1 Altın 1 Bronz
İzmir'de 1-9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 420 Dünya Şampiyonası'nda yarışan milli yelkencilerimiz 1 altın, 1 bronz ma..
664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivan Orhan Okulu Oldu
Türk kültürünün en köklü geleneklerinden biri olan 664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Edirne Sarayiçi Er Meydanı’nda nefes kesen..
Kuzey Tunçelli'den Avrupa Rekoru
Sutopu Milli Takımı’ndan Tarihi Başarı
Türkiye Sutopu Milli Takımı 2026 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde 4 maçın 3’ünü kazanarak Şubat 2026’da Sırbistan’da düzenlen..