TFF 3. Lige Çıkan Kuşadasıspor’ a Kupasını Ali Düşmez Verdi

2020-2021 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde 2.Bölge şampiyonu olarak TFF 3.lige çıkan Kuşadasıspor, Modafen ile yapacağı müsabaka öncesi Kuşadası Özer Türk Stadında düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını TFF Başkan Vekili ve TASKK Genel Başkanı Ali DÜŞMEZ’ den aldı.

09 Eylül 2021, Per

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Genel Başkan Ali Düşmez kupa töreninde yaptığı konuşmada; “Kuşadasıspor büyük bir emeğin ardından geçen sezon TFF 3. Lig'e yükseldi. Bu başarıdan dolayı tüm Kuşadasıspor camiasını Başkanımız Sayın Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve şahsım adına kutluyorum" dedi.

Kupa Törenine Kuşadası Kuşadası Belediye Başkanı Ömer GÜNEL, TFF Ege Bölge Müdürü Hamdi KUTVAL, TASKK Eğitim Sekreteri ve Muğla ASKF Başkanı Mehmet TOP, Aydın ASKF Başkanı Hasip ARIKAN, Manisa ASKF Başkanı Erol TİMUR, Denizli ASKF Başkanı Ayşe SARIKAYA ve İzmir ASKF Başkanı Efkan MUHTAR katıldı.

Kupa töreni sonrası Ali DÜŞMEZ Başkanlığında, ASKF Başkanları ve Futbol İl Temsilcileri ile Ege Bölge Müdürü Hamdİ KUTVAL’ın da katıldığı bölge toplantısı yapıldı. Bölge ASKF Başkanlarının ve İl Temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinleyen Genel Başkan Ali DÜŞMEZ gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.