23 Kasım 2022, Çar>
Bu anlamlı ziyarete Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi DAYAN, Muş ASKF Başkanı Kemal TÜRKAN, Şanlıurfa ASKF Başkanı Adnan YÜKSELİR, Siirt ASKF Başkanı Ahmet Muhtar AKINCI, Şırnak ASKF Başkanı Murat UMAÇ, Van ASKF Başkanı Cengiz POLATER, Bingöl ASKF Başkanı Ali Ekber ALİMOĞLU, Batman ASKF Başkanı Mahmut AKYOL, Tunceli ASKF Başkanı Cem BALO ve Erzincan ASKF Başkanı Emin TURAN katıldı.
Daha sonra TFF Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ, TASKK Genel Başkanı Ali DÜŞMEZ ve beraberindeki ASKF Başkanları ile birlikte Dünya Kupası arasında A Milli Futbol Takımı'mızın Diyarbakır'daki hazırlık karşılaşması olan Türkiye - İskoçya maçını izledi.
Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi DAYAN, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye günün anısına plaket takdim etti.
Diğer Haberler
Sinop Valiliğinde Amatör Spor Kulüplerinin Desteklenmesi Toplantısı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan’ın başkanlığında "Amatör Spor Kulüplerinin Faaliyetlerinin Kamu Kuruluşlarınca Desteklenmes..
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu toplantısı 08 Eylül 2025 pazartesi günü yapıldı.
Genel Başkan Şener Aydın Diyarbakır ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Diyarbakır ASKF’yi ziyaret etti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
Genel Başkan Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ile birlikte Manisa ASKF’yi ..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret