TFF Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü' nün 27. maddesi hükmü gereğince 01.06.2020-31.05.2021 dönemi ile ilgili olarak düzenlenen TFF Olağan Genel Kurulu, Ankara JW Marriott Oteli'nde yapıldı.

28 Temmuz 2021, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Genel Kurula TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Kulüp Başkanları ve Genel Kurul delegeleri katıldı.

Yeterli çoğunluğun sağlanması ile başlayan Olağan Genel Kurul'da divan kurulu başkanlığına Mehmet Büyükekşi seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunulmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıda gündemin 16. maddesi olan TFF statüsünün değiştirilmesi verilen önergeyle gündemden çıkarıldı. Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Uzlaşmazlık Çözüm Kurulunun seçimle göreve gelmesine ilişkin önerge ise oy çokluğuyla kabul edilerek genel kurul gündeminin sonuna eklendi. Ardından yapılan oylama ile önerge Genel Kurul tarafından kabul edildi. 

 Genel Kurulda Konfederasyonumuzu Genel Başkan Ali Düşmez Başkanlığında; Genel Sekreter Abdullah Albunar, Genel Başkan Yardımcısı Burhan Cahit Erdem, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Cengiz, Yaşar Zımba, Ali Ekber Alimoğlu, Recep Ali Er, Adem Keloğlu, Cemal Vardar ve Bayram Yüksel temsil ettiler.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.