TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü gereğince, 01.06.2021-31.05.2022 dönemi ile ilgili olarak TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı.

16 Haziran 2022, Per

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulda Federasyon Başkanlığına tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi yeni başkan seçildi.

JW Marriott Oteli'nde saat 10.00'da başlayan TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulunda 219 delegenin katılımıyla yapılan genel kurulun divan başkanlığını, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un kulüp başkanı Murat Sancak yaptı.

TFF Yeni Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine; Ali Düşmez, Yalçın Orhan, Nüket Küçükel Ezberci, Murat Aksu, Yusuf Günay, İdil Karademirlidağ Suher, Erman Kalkandelen, İbrahim Burkay, Alkın Kalkavan, Ramazan Üçdan, Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Talat Papatya, Volkan Can

Denetim Kurulu Asıl üyeliklerine; Ömer Faruk Çelik, Osman Aslan, İsmail Gerçek, Selim Doğan, Ömer Burhanoğlu seçilmişlerdir.

Konfederasyonumuzu TFF Genel Kurulunda Ali DÜŞMEZ Başkanlığında Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet BAYKAN, Abdullah Albunar, Burhan Cahit Erdem, Ali M. Tanrıyaşükür, Metin Mengüç, Selahattin Çodur, Bülent Zent, Şahin Şerifoğulları ve Bayram Yüksel’den oluşan delegeler temsil etti.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu olarak yeni Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kuruluna başarılar dileriz.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.