TFF Stratejik Plan Çalışma Grubu İstanbul Riva’da Toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu paydaşı olan TASKK ve ASKF’ ler ile amatör futbolun taban birliklerinin yöneticilerinin katıldığı Stratejik plan çalışma toplantısı İstanbul Riva’da yapıldı.

20 Mart 2023, Pzt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, futbolun geleceğine yön vermek amacıyla düzenlediği "The Game Plan" Stratejik plan çalışması kapsamında  Futbol faaliyetlerini ulusal ve uluslararası alanda teşkilatlandırmak, geliştirmek, ülkemizi futbol konusunda yurt içinde ve yurt dışında temsil etmek, futbol faaliyetleri için plan, program ve benzeri her türlü düzenlemeyi yaparak başarılı sonuçlar alınmasını sağlamak için başlatılan stratejik plan çalışma gruplarının, amatörler ve taban birlikleri ile olan toplantısı İstanbul Riva’da gerçekleştirildi.

Toplantıya: Genel Başkan Ali Düşmez başkanlığında, Genel Başkan Vekili Burhan Cahit Erdem, Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın, Genel Sekreter Abdullah Albunar, Genel Başkan Yardımcısı Ali M. Tanrıyaşükür, Tesisler Sekreteri Bülent Zent ile taban birliklerinin temsilcileri katıldı.

Genel Başkan Ali Düşmez’in de bir sunum yaptığı toplantıda stratejik plan çalışmasında amatörlerin sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüşler dile getirildi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.