18 Temmuz 2011, Pzt>
“30 Haziran 2010 tarihli yazımızda Bölgesel Amatör Lig’e katılacak kulüplere bu ligin genel esasları ile ilgili bilgiler verilmişti. TFF tarafından kulüplere yapılacak bu yardımın 10.000 TL nakit, aylık 400 TL tutarında altyapıda çalışan bir teknik adamın giderleri ile BAL liginde oynayacak futbolcuların özel sigorta giderlerinin karşılanması karar altına alışmış olup 16 - 17 Temmuz 2010 tarihlerinde toplanacak olan TFF Genel Kurulundan sonra kesinleşecektir.
Lige katılım için mutlaka verilmesini istediğimiz 25.000TL. tutarındaki süresiz banka teminat mektubu kulüplerimizden gelen yoğun talep doğrultusunda bir yıllıkta verilebilecektir. Bu durumda banka teminat mektubu her yıl yenilenmek durumundadır. Bankaların kulüplerin tüzel kişiliğine teminat mektubu vermelerinde çekingen davranmaları nedeniyle kulüp adına banka teminat mektubu vermeye kulüp başkanı veya yönetim kurulu üyelerinden biri ile kulübe sponsorluk yapacak özel veya tüzel kişi metnin içinde kulübün adı geçmesi şartıyla teminat mektubu verebileceklerdir. Bu takdirde yetki verilen kişiyle ilgili Yönetim Kurulu kararının fotokopisi banka teminat mektubuna eklenerek Federasyonumuza gönderilecektir. Bazı kulüplerimizin, banka teminat mektubu vermeyip teminat miktarını TFF’nin hesabına nakit yatırma talepleri uygun bulunmuştur. Bu kulüplerimiz 25.000 TL’yi “Bölgesel Amatör Lig teminat bedeli” açıklamasıyla aşağıdaki TFF’ye ait banka hesap numarasına nakit olarak yatırıp Banka dekontunun aslını göndereceklerdir.
GARANTİBANK |
|
Hesap adı: |
TL |
Şube: |
186-1. LEVENT TİCARİ |
Hesap no: |
6298038 |
Hesap türü : |
Vadesiz Hesap |
IBAN : |
TR68 0006 2000 1860 0006 2980 38 |
30 Haziran 2010 tarihli yazımızda belirttiğimiz gibi lige katılım için son başvuru tarihi 12 Temmuz 2010’dur. Ancak teminat mektubu ile ilgili yeni düzenlemenin zaman alabileceği düşüncesiyle kulüplerimiz 12 Temmuz 2010 tarihine kadar tüm evraklarını teslim edecek olup sadece banka teminat mektubunu 20 Temmuz 2010 tarihinde saat 17.00’ye kadar teslim edebileceklerdir.”
Diğer Haberler
Hatay’da Amatör Spor Kulüpleri’ne Spor Malzemesi Desteği
Kocaeli ASKF’nin 17. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen “Mahallemde Maç Var” Futbol T..
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve ASKF yönetim kurulu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyare..
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi