15 Ekim 2019, Sal>
Amatör Spor Haftası kapsamında salon sporlarında çeşitli spor müsabakaları ve turnuvalar düzenlendi Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünün belirlediği başarılı olan sporcular ile ASKF’nin belirlediği yılın En’lerine ödülleri verildi.
Trabzon ASKF başkanı Cahit ERDEM’in açılış konuşmasından sonra eski Spor Bakanı Faruk Nafiz ÖZAK, Trabzon Valisi İsmail USTAOĞLU ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU konuşmalar yaparak Amatör Sporun karşılıksız yapılan gönül işi olduğunu gençlerin beden ve ruh sağlığının gelişmesinde sağladığı büyük katkıları belirttiler.
Spor Taban Birliklerinin temsilcilerinin başarılı sporcuların ve dünya şampiyonu Busenaz SÜRMENELİ’nin de annesinin katıldığı ödül töreninde; ASKF Yönetim Kurulu, Spor yöneticisi olarak Faruk Nafiz ÖZAK’ı , antrenör olarak Sadi TEKELİOĞLU’nu , basın mensubu olarak Cevat OCAK’ı , hakem olarak Hamza MISIR’ı futbolcu olarak Selim ŞENER’i bu yılın ENLERİ olarak belirleyerek plaketlerini takdim etti.
Eski Spor Bakanı Faruk Nafız ÖZAK ödülünü alırken “Yavuz Selim Futbol Sahasında yetiştikleri bu sahanın efsanelerin yetişmesinde çok önemli rol üstlendiğini mutlaka Yavuz Selim ruhunun yaşatılması gerektiğini belirterek “Ben yıllarca milletvekilliği, bakanlık yaptım çeşitli ödüller aldım. Bu ödüller içerinde en anlamlısı amatörün bana verdiği bu ödül olmuştur.” ifadelerini kullandı.
Diğer Haberler
Mehmet Güngör Toprağa Verildi
2000-2018 yılları arasında Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Güngör vefat e..
Denizli Pamukkale Belediyesi’nden Amatör Spora Destek
Bingöl ASKF ile Bingöl Denetimli Serbestlik Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı..
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında yükümlü şahısların topluma kazand..
Muğla ASKF Tarafından Düzenlenen 31. Amatör Futbol Ödül Töreni Gerçekleşti
Malatya’da Amatör Spor Kulüpleri Tesisi Temel Atma Töreni Düzenlendi
Tarsus’ta Amatör Spor Kulüplerine 3.5 Milyon TL Destek