25 Mart 2021, Per>
Hollanda karşısında Millîlere galibiyeti getiren golleri, 15. 34 (Pen.) ve 81. dakikalarda Burak Yılmaz ile 46. dakikada Hakan Çalhanoğlu attı. Konuk ekibin golleri ise 75. dakikada Klaassen ve 77. dakikada Luuk de Jong'dan geldi. 90+4. dakikada Uğurcan Çakır, Depay'ın penaltısını kurtarmayı başardı.
Ay-Yıldızlılar rakibi önünde ilk kez 4 gol atarken 4. galibiyetini aldı. Gruptaki diğer maçlarda deplasmanda Norveç Cebelitarık'ı 3-0, Karadağ da Letonya'yı 2-1 yendi.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, TASKK Genel Başkanı ve TFF Başkan Vekili Ali Düşmez ile TFF Yönetim Kurulu üyeleri tribünden takip etti.
Diğer Haberler
2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası Başladı
Türkiye Kadın Hokey Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu
Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası Fenerbahçe Opet’in
Fenerbahçe Opet, Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 86-66 mağlup ederek şampiyonluğa u..
Süper Kupa’da Şampiyon Fenerbahçe
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Turkcell Süper Kupa 2025 finalinde Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederek ku..
90. Büyük Atatürk Koşusu Tamamlandı
Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 90. Büyük Atatürk Koşusu’nu kadınlarda Di..
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü