16 Temmuz 2011, Cmt>
Kütahya ASKF Genel Başkanı Murat CENGİZ in As Başkan olduğu Türkiye Triatlon Federasyonu yönetim kurulu 18 -19 Eylül 2010 tarihleri Tütav Otelde aylık yönetim kurulu toplantılarını yaptı. Yapılan olan toplantı 03 Ekim 2010 tarihinde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 30. kuruluş yıldönümü etkinlikleri olarak Kuşadasında türkiye triatlonu ve 22-24 Ekim 2010 tarihleri arasında Antalya uluslararası Triatlonu hakkında konuşuldu.
Diğer Haberler
Denizli'de "Mahallemde Maç Var" Futbol Şöleni
Genel Başkan Şener Aydın, Gaziantep ASKF’yi Ziyaret Etti
Başsağlığı
Konfederasyonumuz Yönetim Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Gaziantep ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir’in önceki gün vefat eden kar..
Yozgat ASKF’den Sosyal Sorumluluk Projesine Destek
Yozgat YURT-AY Derneği tarafından yürütülen ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından destekl..
Nevşehir ASKF’nin 16. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı, yapılan genel kurulda başkanlık görevine tekrar seçilerek güven tazeledi.
Konya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri