16 Kasım 2011, Çar>
Milli sporcu Şahika ERCÜMEN, Dünya Sualtı Sporları Konfederasyonu (CMAS) Sabit Ağırlık Dikey Dalış kategorisinde 70, Sabit Ağırlık Paletsiz kategorisinde 60 metreye inerek iki dünya rekoru kırdı.
Şahika ERCÜMEN (26), 11 Şubat 2011’de Avusturya’da buz altından tek nefeste 110 metrelik bir mesafeyi gitmiş hem erkekler hem de bayanlarda “Buzaltı Yatay Dalış” dünya rekorunu kırarak Guinness rekorlar kitabına girmişti. Dört dalda milli sporcu olan Şahika ERCÜMEN’in, 2001 yılından bu yana, ulusal ve uluslar arası bir çok başarısı bulunuyor.
Diğer Haberler
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı
Para Tekvandocularımızdan 7 Madalya
Çin’in Taian kentinde düzenlenen 2025 WT Asya Başkanlık Kupası’nda yarışan milli para tekvandocularımız 1 altın, 6 bronz mada..
Şampiyon Galatasaray Fuzul
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..
A Millî Takımımız, UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında karşılaştığı Macaristan'ı deplasmanda 3-0 mağlup ederek tar..