09 Temmuz 2012, Pzt>
Sinop Şehir Stadı'nda oynanan final maçında Beşiktaş U13 takımı Trabzonspor'u 2-1 yenerek şampiyon oldu.
Final müsabakalarından sonra şampiyonada ödül alan takımlara kupa ve madalyalarını TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ERSAN, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Samsun ASKF Başkanı Şener AYDIN, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim GÜVEN ve Sinop ASKF Başkanı Ayhan ÖZHAN törenle verdiler.

1452 takım ile başladı
63 ilden 1452 takım ile başlayan U13 yerel liglerinde başarılı olan 104 takımın katılımıyla yapılan U13 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları 21-24 Haziran'da, 2.Kademe müsabakaları ise 29 Haziran-2 Temmuz 2012'de oynandı.
2. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan Beşiktaş, Galatasaray, Kayseri Erciyesspor ve Trabzonspor final oynamaya hak kazandı.

Diğer Haberler
Amatör İşler Kurulu Toplantısı Riva’da Yapıldı
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın'ın da katıldığı Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu Toplantısı, Riva Hasan Doğan M..
TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu FIFA Stadyum ve Güvenlik Komitesi'ne Seçildi..
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), İsviçre'nin Zürih kentinde gerçekleştirdigi toplantıda futbol yönetimiyle ..
2025-2026 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Müsabakaları Statüsü Yayınlandı
TFF ve beIN SPORTS’un Desteklediği BeIN Squad 2. Sezon Amatör Takımları Açıklandı..
Türkiye Futbol Federasyonu ile Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'in resmi yayıncısı beIN SPORTS iş birliğiyle, amatör fut..
2025-2026 Sezonu Amatör Ligler Tescil Dönemleri ve Lisans Ücretleri Belirlendi
TFF Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da Yapıldı