U14 Türkiye Şampiyonu Kayseri Talasgücü Belediyespor Oldu

Bolu'da oynanan 2023-2024 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası Finali'nde birinciliği elde eden takım Kayseri Talasgücü Belediyespor oldu.

05 Nisan 2024, Cum

Anasayfa / Haberler / Tff Haberleri

U14 kategorisine 75 ilden 127 takımın katılımı ile başlayan şampiyona, 03-04 Nisan 2024 tarihlerinde Bolu'da oynanan yarı final ve final müsabakaları ile sonuçlandı. Bolu Karaçayır Stadı’nda oynanan final müsabakasında İstanbul Kartalspor’a 1-3 üstünlük sağlayan Kayseri Talasgücü Belediyespor Türkiye Birincisi olurken, İstanbul Kartalspor Türkiye İkincisi oldu. Üçüncülük müsabakasında ise Samsun Kadıköyspor’u 2-3 yenen Denizli Bereketli Türkiye Üçüncüsü, Samsun Kadıköyspor ise Türkiye Dördüncüsü oldu.

Bolu Karaçayır Tesisleri’nde gerçekleşen U14 Türkiye Şampiyonasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını; Bolu Valisi Erkan KILIÇ, TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatörü Remzi AY, TASKK Genel Sekreteri Abdullah ALBUNAR, TASKK Genel Başkan Yardımcısı Şener AYDIN, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah GÜLER, Boluspor eski Başkanı Necip ÇARIKÇI ve Bolu ASKF Başkanı Cemalettin METİN takdim etti.

Günün anısına Bolu Valisi Erkan Kılıç'a TFF Amatör İşler Koordinatörü Remzi Ay tarafından plaket takdim edildi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.