U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdaresi

Aksaray’da düzenlenen U17 Türkiye şampiyonası final müsabakasında mutlu sona ulaşan penaltı atışları sonucu, Elazığ İl Özel İdaresi spor oldu.

25 Temmuz 2023, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Final maçında Kavaklıdere ile karşılaşan Elazığ İl Özel İdaresi, normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışlarında 15-14 üstünlük kurarak U17 Türkiye şampiyonu oldu. Maç sonunda Aksaray tarihinde ilk kez düzenlenen U17 Türkiye şampiyonası final müsabakasında şampiyon takıma ve  Türkiye İkincisi olan Kavaklıderespor’a  kupa ve madalya töreni düzenlendi.

Kupa törenine TFF amatör işler Genel Sekreter Vekili Hatip Çopur, TFF Amatör İşler Kurulu Üyesi  Burak Görgülü,  Aksaray GSİ müdürü Aslan Yıldız , Aksaray ASKF Başkanı  Cavit Kılıç ve Futbol İl Temsilcisi Elvan Çelmeli katıldı.

 Aksaray ASKF Başkanı  Cavit Kılıç U17 Türkiye şampiyonası finalinde şampiyon olan Elazığ İl Özel İdaresi spor’a şampiyonluk kupasını takdim ederek  şampiyonluklarından dolayı  sporcuları teknik heyeti ve yönetimi tebrik ederek böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu yaşattıklarını belirtti.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.