28 Eylül 2018, Cum>
EURO 2024'e ev sahipliği yapacak ülkenin belirlendiği İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezindeki toplantıyı, Manisa’da Şehzadeler Gençlik Merkezi'nde takip eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kararın ardından açıklamalarda bulundu.
Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, EURO 2024'ün ev sahibi ülkesinin açıklandığını belirterek, "Onca güçlü yanlarımıza rağmen ülkemize verilmemesi UEFA açısından ve EURO 2024 açısından üzücü bir durumdur. Bizim ülke olarak organizasyonlar noktasındaki gücümüz, kalitemiz, standartlarımızın yüksekliği bellidir. Tesislerimizin, statlarımızın kalitesi, yeniliği ortadadır. Bu anlamda bizim ülke olarak kaybettiğimiz hiçbir şey yoktur. Bundan sonraki süreçlerde bunlar göz önünde bulundurarak, ülkemizin konukseverliği noktasındaki tecrübeyi EURO 2024 o anlamda kaybetmiştir. Bu coğrafyada, bu topraklarda bu organizasyonun yapılması bu organizasyon adına çok kazandırıcı bir durum olacaktı ancak ifade ettiğim gibi ülkemizin kaybettiği hiçbir şey yoktur." diye konuştu.
Gençlerle beraber olduklarını hatırlatan Bakan Kasapoğlu, "Gençlerimizle, ülkemizin insanıyla yarınlara omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Diğer Haberler
2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası Başladı
Türkiye Kadın Hokey Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu
Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası Fenerbahçe Opet’in
Fenerbahçe Opet, Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 86-66 mağlup ederek şampiyonluğa u..
Süper Kupa’da Şampiyon Fenerbahçe
90. Büyük Atatürk Koşusu Tamamlandı
Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 90. Büyük Atatürk Koşusu’nu kadınlarda Di..
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü