25 Temmuz 2016, Pzt>
Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından Rusya’nın Grozni kentinde düzenlenen şampiyonanın ikinci gününde kadınlar 53 ve 57 ile erkekler 63 ve 68 kilo müsabakaları yapılırken, 8 Türk sporcu madalya mücadelesi verdi.
Erkekler 68 kiloda Samet Erkovan ile kadınlar 57 kiloda Tuğba Yılmaz bronz madalya kazandı. Türkiye, şampiyonada iki gün sonunda 1 gümüş ve 4 bronz madalyaya ulaştı.
Dört gün sürecek şampiyonada yarın kadınlar 62 ve 67 ile erkekler 74 ve 80 kilo müsabakaları yapılacak.
Diğer Haberler
Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası Fenerbahçe Opet’in
Fenerbahçe Opet, Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 86-66 mağlup ederek şampiyonluğa u..
Süper Kupa’da Şampiyon Fenerbahçe
90. Büyük Atatürk Koşusu Tamamlandı
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü
1.Lig Kulüpler Birliği ve İstanbulspor A.Ş. Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun annesi Sebahat Sarıalioğlu’nun vefat et..
Dartta Tarihi Başarı
Tekvandocularımızdan 6 Madalya