30 Eylül 2020, Çar>
Balıkesir ASKF Başkanı Metin Mengüç, Vali Şıldak'a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek, Ayvalık Altınova'dan Marmara Adası'na kadar 127 kulüp bünyesinde 318 takımın 42 sahada mücadele ettiğini, bunun da yeterli olmadığını söyledi.
Başkan Metin Mengüç, Büyükşehir Belediyesinin AHP Tesisleri için hazırladığı projenin bir an önce hayata geçirilmesinin merkezdeki birçok kulüp için soyunma odası tesisi anlamına geldiğini, mevcut bir sahanın da ışıklandırılarak gece maçlarının oynatılmasının merkezdeki kulüplerin maç saha sıkıntısını gidereceğini belirterek Vali Şıldak'tan yardım talebinde bulundu. Projenin tamamının kısa sürede tamamlanması Balıkesir'in gelecekte uzun yıllar tesis konusundaki sıkıntısının gidereceğini sözlerine ekledi.
Vali Şıldak, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'nun verdiği müjdeler çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini belirterek "Bakanımız bu bölgeye yakın bir insan, başarılı çalışmaları var. Bizler de bu çalışmaları yakından takip ederek katkıda bulunma gayreti içerisindeyiz. Söz konusu çalışmalar tamamlandıktan sonra AHP'daki sahanın ışıklandırılması içinde çalışacağım, inşallah o konuda da ilerleme kaydederiz" açıklamasında bulundu.
Diğer Haberler
Zonguldak ASKF’den İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret
Zonguldak ASKF’den İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve Yardımcılarına Ziyaret
Niğde Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım
Konya ASKF’den Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya Ziyaret
Baykan’dan Samsun ASKF’ye Ziyaret
Konfederasyon’dan Bolu ASKF’ye Ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden Amatör Spor’a 75 Milyon TL Destek
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın tarafından, Balıkesir’deki amatör spor kulüplerine 75 milyon TL nakdi destek..