Vali Şıldak' tan Balıkesir ASKF' ye ziyaret

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret etti. Ziyarette amatör sporun sorunları, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Balıkesir'i ziyaretleri sırasında vermiş olduğu müjdeler başta olmak üzere çeşitli konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

30 Eylül 2020, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Balıkesir ASKF Başkanı Metin Mengüç, Vali Şıldak'a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek, Ayvalık Altınova'dan Marmara Adası'na kadar 127 kulüp bünyesinde 318 takımın 42 sahada mücadele ettiğini, bunun da yeterli olmadığını söyledi. 

 Başkan Metin Mengüç, Büyükşehir Belediyesinin AHP Tesisleri için hazırladığı projenin bir an önce hayata geçirilmesinin merkezdeki birçok kulüp için soyunma odası tesisi anlamına geldiğini, mevcut bir sahanın da ışıklandırılarak gece maçlarının oynatılmasının merkezdeki kulüplerin maç saha sıkıntısını gidereceğini belirterek Vali Şıldak'tan yardım talebinde bulundu. Projenin tamamının kısa sürede tamamlanması Balıkesir'in gelecekte uzun yıllar tesis konusundaki sıkıntısının gidereceğini sözlerine ekledi.

 Vali Şıldak, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'nun verdiği müjdeler çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini belirterek "Bakanımız bu bölgeye yakın bir insan, başarılı çalışmaları var. Bizler de bu çalışmaları yakından takip ederek katkıda bulunma gayreti içerisindeyiz. Söz konusu çalışmalar tamamlandıktan sonra AHP'daki sahanın ışıklandırılması içinde çalışacağım, inşallah o konuda da ilerleme kaydederiz" açıklamasında bulundu.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.