18 Temmuz 2011, Pzt>
Final müsabakasında MUĞLASPOR 48 GENÇLİK Takımını 3-0 yenen KARABÖRTLEN ESNAF/ÖĞRETMENLER Takımı Şampiyon olurken, 3.lük -4.lük maçında ADLİYE’yi 2-1 yenen DEVLET HASTANESİ/SAĞLIK Takımı 3. oldu. İlimize yeni atanan ve bir gün önce göreve başlayan Valimiz Sayın Fatih ŞAHİN’nin final müsabakasına gelmesi ve şampiyon takıma kupasını vermesi bizleri son derece sevindirmiştir. Turnuvaya İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Zeki KÖYLÜ, İl Emniyet Müdürü Sayın Kadir AY, Gençlik ve Spor İl Müdrü Sayın Dr.Burhanettin HACICEFEROĞLU ile birlikte çok sayıda Daire ve Şube Müdürü ile Basın ve Yayın Kuruluşu ve profesyonel maçlarda dahi görmediğimiz sayıda seyircinin gelmesi ve müsabakanın baştan sona centilmenlik içerisinde ve bir karnaval havasında geçmesi bizleri son derece memnun etmiştir.
Diğer Haberler
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 10 Milyon TL Maddi Deste..
Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
Burdur ASKF’den Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’a Ziyaret
Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek Ziyaret Edildi
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde yapılan, Stratejik Yol Har..
Burdur MAKÜ’de Stratejik Yol Haritası Arama Çalıştayı Yapıldı
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile MAKÜ (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) ev sahipliğinde “Stratejik Yol Harit..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın Çorum ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın ile beraberindeki heyet, Çorum ASKF’ye ziyarette bulundu.