18 Temmuz 2019, Per>
Milli atlet Yasemin Can, 5 bin metreden sonra 10 bin metrede de olimpiyat barajını geçmeyi başardı. Can, Hollanda'nın Hengelo kentinde katıldığı Etiyopya 10 bin metre Dünya Şampiyonası seçme yarışında önemli isimlere karşı yarıştı.
Letesenbet Gidey'in kazandığı müsabakada finişe 10'uncu sırada gelen Yasemin Can, çok hızlı koşulan ve bu yıl dünyanın en iyi derecesinin koşulduğu yarışta 30:59.20'lik bir derece yaptı. Milli atlet, böylece 31:25.00'lik Tokyo 2020 barajının altına inerek olimpiyat kaydını yaptırdı.
Yasemin Can, böylece 2016 Rio Olimpiyatları'nda koştuğu 30:26.41'den sonra kariyerinde 2'nci kez 31 dakikanın altını gördü.
Diğer Haberler
90. Büyük Atatürk Koşusu Tamamlandı
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü
1.Lig Kulüpler Birliği ve İstanbulspor A.Ş. Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun annesi Sebahat Sarıalioğlu’nun vefat et..
Dartta Tarihi Başarı
Tekvandocularımızdan 6 Madalya
Basketbolda Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kick Bokstan 39 Madalya