18 Temmuz 2019, Per>
Milli atlet Yasemin Can, 5 bin metreden sonra 10 bin metrede de olimpiyat barajını geçmeyi başardı. Can, Hollanda'nın Hengelo kentinde katıldığı Etiyopya 10 bin metre Dünya Şampiyonası seçme yarışında önemli isimlere karşı yarıştı.
Letesenbet Gidey'in kazandığı müsabakada finişe 10'uncu sırada gelen Yasemin Can, çok hızlı koşulan ve bu yıl dünyanın en iyi derecesinin koşulduğu yarışta 30:59.20'lik bir derece yaptı. Milli atlet, böylece 31:25.00'lik Tokyo 2020 barajının altına inerek olimpiyat kaydını yaptırdı.
Yasemin Can, böylece 2016 Rio Olimpiyatları'nda koştuğu 30:26.41'den sonra kariyerinde 2'nci kez 31 dakikanın altını gördü.
Diğer Haberler
Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası Fenerbahçe Opet’in
Fenerbahçe Opet, Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 86-66 mağlup ederek şampiyonluğa u..
Süper Kupa’da Şampiyon Fenerbahçe
90. Büyük Atatürk Koşusu Tamamlandı
Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 90. Büyük Atatürk Koşusu’nu kadınlarda Di..
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü
Dartta Tarihi Başarı
Tekvandocularımızdan 6 Madalya