15 Kasım 2018, Per>
Yozgat Valiliği salonunda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Yozgat Valisi Kadir Çakır, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Salih Altun, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Beştaş, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.
Törende amatör sporun tüm sporların temeli olduğunu belirten Yozgat Valisi Kadir Çakır, ''Kapım tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi spor kulüplerimize de sonuna kadar açıktır. Sporu seven, destekleyen birisiyim. Bu malzeme yardımı benim aracılığımla olmuş bir şey değil. Ancak, dağıtımı bana nasip oldu. Bunu bir başlangıç olarak görüyorum. Bundan sonraki dönemlerde de amatör spora destek vermeye devam edeceğim. Sizlerden isteğim sokaktaki çocuklara sahip çıkıp, bunları bünyenize alarak, spor yapmalarına imkan sağlamanızdır. İşte o zaman başarı da beraberinde gelecektir''dedi.
Diğer Haberler
Mersin ASKF’den Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'a Ziyaret
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Mithat Ertaş, beraberinde yönetim ku..
Yozgat Valiliğinden 44 Amatör Spor Kulübüne Spor Malzemesi Desteği
Yozgat Valiliği koordinesinde, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren 44 amatö..
Gaziantep’te Amatör E-Spor Ligi İçin Protokol İmzalandı
Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek, Genel Başkan Şener Aydın’ı Ziyaret Etti
Genel Başkan Şener Aydın, Van ASKF’yi Ziyaret Etti
Denizli'de "Mahallemde Maç Var" Futbol Şöleni