01 Haziran 2015, Pzt>
Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag'da düzenlenen şampiyonada ay-yıldızlı formayı giyen Doruk Tekin, erkekler 50 metre ve 100 metre yarışlarında altın madalyanın sahibi oldu. Tekin, 100 metre sırtüstündeki 55.78 saniyelik derecesiyle 2016 Rio Olimpiyatları B barajını geçmeyi de başardı.
Erkekler kategorisinde Berk Özkul, 50 ve 100 metre kelebek disiplininde birinciliği elde etti. Ege Kumkumoğlu, 200 metre kelebekte ikinci, 100 metre kurbağalamada üçüncü oldu. Oğulcan Gör ise 50 ve 100 metre sırtüstünde bronz madalya aldı.
Turnuvada 100 metre kelebekte Ümitcan Güreş, gümüş madalya kazanırken 200 metre ferdi karışıkta Serhat Kaan Aşık bronz madalyanın sahibi oldu.
Kadınlarda ise Melisa Emirbayer 100 ve 200 metre kurbağalamada ikinci, 50 metre kurbağalamada üçüncü oldu. Sezin Eligül, 200 metre serbestte gümüş, 100 metre serbestte bronz madalya kazanırken, Gizem Çam, 50 metre kelebekte ikinci sıra yer aldı.
Organizasyonda yarışan sporcularımızdan Almina Simla Ertan (50 metre serbest) ve Selen Özbilen (200 metre serbest) ise madalya kürsüsünün üçüncü basamağında yer aldı.
Diğer Haberler
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Bodrumlu 23 yaşındaki açık deniz yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Ka’iwi Kanalı’nı 21 saatte geçerek bu kanalı geçen en genç Türk yüzü..
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı
UEFA Gençlik Ligi finalinde temsilcimiz Trabzonspor U19, İspanya temsilcisi Barcelona U19 ile karşı karşıya geldi.
Para Tekvandocularımızdan 7 Madalya
Şampiyon Galatasaray Fuzul
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..