18 Haziran 2012, Pzt>
Türkiye’nin 2020 Olimpiyatlarına ev sahipliği başvurusunun resmen kabul edilmesinin ardından Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ülkenin isteğini göstermek adına “Olimpik Gün Yürüyüşü” düzenlendi. Yürüyüşü Zonguldak’ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu organize etti. Kızılay kan merkezi önünde saat 10.00’da başlayan yürüyüş’e Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Uğur Akdeniz ile şube müdürleri, ASKF Başkanı Tahir Buyurucu ve yönetim kurulu üyeleri, beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler, öğrenciler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
Diğer Haberler
Muğla ASKF’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a Ziyaret
Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehme..
Konfederasyon’dan U16 Kadın Hokey Milli Takımı’na Ziyaret
Erzurum ASKF Genel Kurulu Yapıldı
Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağanüstü kongresinde, uzun yıllardır başkanlık görevini yürüten Selahattin..
Van ASKF Geleneksel İftarı
Gaziantep Amatör Spor Camiası İftarda Buluştu
Şanlıurfa ASKF Geleneksel İftarı