17 Mayıs 2020, >
İstanbul ASKF tarafından organize edilen her yıl coşku ile geçen geleneksel ‘‘ATATÜRK YOL KOŞUSU’’nun 40.sı Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı gün olan 16 Mayıs tarihinde Gülhane Parkı önünde çelenk koyularak başlatıldı. Genel Başkan Ali Düşmez Öncülüğünde İstanbul ASKF yöneticileri sembolik olarak tekneler ile Atatürk’ün Kurtuluş Savaşını başlattığı Samsun’a yola çıktı.
Genel Başkan Ali DÜŞMEZ yaptığı konuşmada;“Tamamen amatör spor ruhuna ve Fair-Play anlayışına hitap eden bu organizasyona her şeyden önce bu sene sporcularımız katılamadığı için üzgünüm. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak sembolik olarak koşumuzu başlattık Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını yad ettik. Koşumuzu gerçekleştirirken aynı zamanda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutlamış oluyoruz. Henüz tehlike geçmiş değil evimizde kalalım kurallara uyalım’’ dedi.
Diğer Haberler
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökmen Kılınçarslan'dan..
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökmen Kılınçarslan, Bingöl ASKF’yi ziyaret ederek ilde yapılma..
Aksaray Valiliği'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
Aksaray Amatör Liginde faaliyet gösteren kulüplere, İl Genel Meclis kararıyla İl Özel İdare Bütçesinden sağlanan malzeme dest..
Kocaeli ASKF’den 'Birbirimize Candan Bağlıyız' Adlı Kan Bağışı Kampanyasına Anlamlı D..
Bursa ASKF 45. Yılını Spor Camiası ile Kutladı
Mersin’de Amatör Spor Haftası Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi
Hatay’da “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi