FEYYAZ CEŞEN

SOSYAL İŞLER SEKRETERİ

ADI – SOYADI                         : FEYYAZ CEŞEN

DOĞUM YERİ                         : DENİZLİ

DOĞUM TARİHİ                      : 18.08.1961

MEDENİ HALİ                         : EVLİ

ÖĞRENİM DURUMU              : LİSE

SPOR ÖZGEÇMİŞİ                  : 1961 Denizli doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası. Daha önceden Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurul Delegeliği, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu Üyeliği, Türkiye Futbol Adamları Derneği ( TÜRFAD ) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği ve Denizli Şube Başkanlığı, Denizli Ticaret Odası Meclis Üyeliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) Genel Kurul delegeliği, Denizli Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, DESİAD Kurucu Üyeliği, Denizlispor AS Başkanlığı, Pamukkale Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Pamukkale Belediye Spor Kulübü ve Denizligücü Spor Kulübü Kurucu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyelikleri görevlerinde bulunmuştur.

2001-2008 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğu Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda 2008 yılında Başkan olarak seçilmiş ve 2021 Mart ayına kadar bu görevi 4 dönem boyunca yürütmüştür. Bu dönem boyunca Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nda Yönetim ve Yürütme Kurullarında görev almıştır. 13 yıl boyunca Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurul Üyeliği görevini yürütmüştür.

4 Temmuz 2023 yılında yapılan seçimlerde yeniden Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçilmiştir.

21 Ekim 2023 tarihinde yapılan seçimler sonucunda bir kez daha Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.