REMZİ AY

GENEL BAŞKAN VEKİLİ

1957 yılında Konya'da doğan Remzi AY, 1974 yılında Konyaspor genç takımında kaleci olarak futbola başladı. Daha sonra PTT Spor, Selçukspor, Medaş Tek Meramspor ve İsmil Belediyespor'da futbol oynadı. Medaş Genel Müdürlüğü'nde 28 yıl kamu hizmeti yaptıktan sonra 1993 yılında Medaş Tek Meramspor'da aralıksız 13 yıl başkan vekilliği ve başkanlık yapmıştır. Daha önceki dönemlerde futbol il temsilcisi yardımcılığı görevinde bulundu. Konya Masa Tenisi İl Temsilciliği yaptı. Profesyonel takımlarımız olan Konyaspor'da 2000-2002 döneminde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Alt Yapı Sorumlusu olarak görev yaptı. 1998 yılında Konya ASKF'de Başkan Mehmet BAYKAN yönetiminde görev altı ve 2011 yılına kadar ASKF'de Başkan Vekili olarak görev yaptı. Konya Kompenspor, Konya Gençlerbirliği ve Konya Şekerspor'da Genel Kaptanlık ve koordinatörlük yaptı.

2007-2010 yılları arası Konyaspor altı yapı koordinatörlüğünü yaptı. Ayrıca Bisiklet ve Atletizm Federasyonlarında Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kurul üyesidir.

2011 yılında önceki Genel Başkanımız Mehmet BAYKAN'ın, Spor Genel Müdürü olmasıyla, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmüştür.

2011 yılında Türkiye Futbol Federasyonu Uluslararası Amatör Karma Koordinatörlüğü görevine getirildi ve bu görevi hala yürütmektedir.

01.03.2014 tarihinde gerçekleşen Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 14. Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte başkan seçilmiştir.

25.10.2014 tarihindeki Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 16. Olağan Genel Kurulunda yönetim kurulu üyeliğine seçilerek yapılan görev dağılımı sonrasında Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı görevine getirilmiştir, bu görevi halen yürütmektedir.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.