ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

ONUR KURULU ÜYESİ

03.05.1980 Elazığ doğumlu. İlkokulu Vali Tevfik Gür İlköğretim Okulunda, Lise öğrenimini Elazığ İmam Hatip Lisesinde, Yüksek Öğrenimi ise Fırat Üniversitesi Tarih Bölümünde tamamladı.

Akaryakıt istasyonu, İnşaat ve Güneş Enerjisi Sektörü alanında faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babası.

Spora, 1995 yılında doğduğu mahalle olan Sürsürü Sporun genç takımında futbol oynayarak başladı. 7 yıl Sürsürü Sporda 1 yılda Şeker Sporda olmak üzere 8 yıl Elazığ Amatöründe futbol oynadı. Daha sonra BOTAŞ Genel Müdürlüğünde işe başlamasından dolayı aktif spor yaşantısına ara vermek zorunda kaldı. Elazığ’a döndükten sonra Hal Köyü Spor Kulübünün yöneticisi olarak görev aldı. Hal Köyü Sporu 2.Amatör kümede namaglup şampiyon yaptıktan sonra kapanan Sürsürü sporun ismini tekrar yaşatmak için takımın ismini Sürsürü Bağlar Spor Kulübü olarak değiştirerek 3 yıl süreyle Sürsürü Bağlar Spor Kulübünde başkanlık görevinde bulunmuştur.

2010 yılında yapılan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kuruluna; arkadaşları ve Elazığ Amatörüne yön veren insanlarla istişare ederek aday oldu. Yapılan Genel Kurul da Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçilmiştir. Hala bu görevi sürdürmektedir.

2014 ve 2017 yıllarında yapılan genel kurullarda TASKK yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.

Ayrıca ülkemizin amatör futboluna yön veren, şekillendiren kurul olan Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulunda görev yapmıştır.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.